It is currently 05.09.2010, 09:17

Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Loom(adeta)katsed tagantjärele tarkus:) 
Author Message

Post Loom(adeta)katsed tagantjärele tarkus:)
Tere.

Lugesin PM fooumist taas hävitavaid hinnaguid seoses Tartu üritusega ja olin üsna häiritud, aga sellele ei tasu suurt tähelepanu pöörata. Kuna ma ise selle ürituse korraldamisega väga palju seotud ei olnud, siis tahan seekord ehk natuke kõrvaltvaatajana kõigile au, kiitust, tänu avaldada!

Positiivne on:

Uued aktivistid, kes said koolitust, infot, julgustust, sõprugi.
Uued teadaannetega liitunud inimesed.
Uued algatused.
Üritustel osalejad, kellel oli tõsiseltvõetav huvi loomade õiguste, sealhulgas loomkatsete teema vastu.
Tohutu hulk uusi vahendeid plakatite, flaierit, kodulehekülje jms näol, mida saab edaspidi kasutada.
Tohutu hulk vahetatud infot.
Suure ürituse korraldamise kogemus. Veelkord tänu Teile ja kõikidele aitajatele!
Uued särgid:)
Meeleolukas ja unustamatu demo.
Korralikult häiritud katsetajad.
Võtan tagasi kogu oma varasema virisemise, et neli päeva üritust on liiga palju ja ei olnud peakorraldajat jne jne. (Teinekord siis ehk on). Ja kui keegi veel arvab, et ürituse korraldamisse kulutatud energia ja saavutatud tulemused ei olnud tasakaalus, siis ehk tuleks mõelda sellepeale, et Loomade Nimel eesmärkide saavutamine on ülimalt pikaajaline tegevus, mille suuremaid tulemusi näeb aastate, aastakümnete ja aastasadade pärast.

12.05.2008, 10:31
Profile

Post Re: Loom(adeta)katsed tagantjärele tarkus:)
Ma tahaksin ka tänada kõiki, kes Tartus osalesid, te olite hästi tublid ja kuigi mul jäi viimasel päeval veidike kahtlane tunne kogu selle ettevõtmise edus, märkasin, et absoluutselt kõik filmiõhtutel osalejad olid tõeliselt huvitatud ja demo oli lausa unustamatu! Pühapäevane kogunemine andis spetsiaalselt märku, et inimesed tegelikult on huvitatud! Eriline tänu väsimatult sebivale Kristinale :)
Nüüd peame tähele panema, et need huvilised ei libiseks käest, vaid keegi tegeleks nendega.

12.05.2008, 17:16
Profile

Ma jäin rahule, kuigi kohati tundus, et võiks midagi efektiivsemat või mitmekesisemat ette võtta, aga ei osanud ja sellest tuli natuke halb tunne. Aga kokkuvõttes oli positiivne kogemus, igatahes palju palju parem kui mitte midagi teha. Eelpool mainitud saavutused peavad paika, uued huvitatud inimesed...Hea ettevalmistuspind tulevastele loomaõiguslusega seonduvatele üritustele siinkandis.

Ja aitäh kõigile, kes osalesid!!

12.05.2008, 22:10
Profile
Tiinekakompleksides mina (PM foorumist saab igasugu huvitavaid asju teada :D) arvab ka, et inimeste osas tuli see kvaliteedi/kvantiteedi suhe mängu. Inimesi oli küll vähe, aga pmst enamus nendest, kes olid, olid nagu mitte lihtsalt huvitatud, vaid VÄGA huvitatud (ja mul on selline siiras tunne sellega seoses, et ei liialda üldse jne). See läheb hullult hinge, kui keegi tuleb ja ütleb, et see on superhea, millega te tegelete ja kuidas aidata saaks ja nii tore, et ma teid leidsin ja ma arvasin, et Eestis ei ole selliseid inimesi ja väga motiveeriv üritus jne. Selliseid lauseid kuulis mitumitu korda :)

Kusjuures vähemalt kaks omnit hakkas vegetarianiks ja üks vegetarian veganiks!! (vähemalt niimoodi mulle öeldi, võib-olla hakkas veel keegi isegi)

Ma üritan siin teist päeva juba demo alguse laulu youtube'i üles panna, ehk kunagi õnnestub ka :D
Pildid panen ka kohe üles.

13.05.2008, 01:55
demolaul - http://uk.youtube.com/watch?v=l4WanA6s5ZU

pildid - http://picasaweb.google.com/kristina.me ... ve56bFhqTY

Pildid on privaat-albumis, kuhu saab ainult selle lingiga.
Tontrus, millal sinu pilte näha saab?

13.05.2008, 03:38

See lugu on tõesti ikka väga lahe! :D
aitäh pilte jagamast.

Last edited by liina on 13.05.2008, 23:22, edited 1 time in total.

13.05.2008, 14:08
Profile

Ma leidsin juhuslikult fotosid vaadates selle pildi. Usun, et kõik, kes Tartus näiteks poeski käisid, nägid seda.:)

20.05.2008, 00:25
Profile
liina wrote:
Ma leidsin juhuslikult fotosid vaadates selle pildi. Usun, et kõik, kes Tartus näiteks poeski käisid, nägid seda.:)

crazy lugu, ent hea moraal :)

20.05.2008, 11:25

Kas mäletate ehk või oskate aidata?

Evelyn kirjutas:
Quote:
Loomakaitsekuu raames on plaanis ka loomkatsetest vestlusringis rääkida, nii et selle video [http://www.curedisease.net/safermedicines/video.shtml] võiks ka ju vaatamiseks siis ette võtta. Kas te oskate kedagi soovitada, kes on testimistega hästi kursis ja oskaks teadmisi jagada ning võiks aruteludes soovida osaleda? :) Nii Tallinnas kui ka Tartus?

21.09.2008, 11:54
Profile
Paar mitte minu tehtud pilti seal albumi lõpus - http://picasaweb.google.com/loveandlibe ... ubve77zgE#

Krt täiega lahe üritus oli ikka :P

01.03.2009, 02:59
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ]